Ruil je oude tandheelkundige unit in voor een nieuwe met een goede bonus!

Kunt u niet meer vertrouwen op uw tandheelkundige unit, of wilt u gewoon een nieuwe?

Ongeacht de staat van uw huidige tandheelkundige unit, als u bij ons een nieuwe bestelt, ontvangt u een BUY BACK BONUS van maximaal €3500 voor het Model One en maximaal €5500 voor het Model Pro.

De actie is geldig van 15 april tot 30 juni 2024.

Model One
Model Pro

Ruil je oude tandheelkundige unit in voor een nieuwe met een goede bonus!

Wij kopen uw oude tandartsstoel terug, ongeacht het merk of de huidige staat. Als u een van onze tandheelkundige units bestelt, ontvangt u een extra korting van EUR 3500 voor het Model One en EUR 5500 voor het Model Pro.

Model One

Onze populairste tandheelkundige unit biedt u superieure prestaties en uitzonderlijk comfort voor uw patiënten. Model One is gebaseerd op het ontwerp van ons topmodel Model Pro.

Terugkoopbonus
tot €3500.

De promotie is geldig van 15 april tot 30 juni 2024.

Tijdloos ontwerp.
Intuïtieve bediening.
Uitstekende ergonomie.

Model Pro

De eerste slimme tandheelkundige unit ter wereld, die de tandarts beheert met behulp van een tablet en de speciale Diplomat Connect mobiele app. De eerste unit die de dagelijkse werkzaamheden en patiëntencommunicatie echt stroomlijnt.

Terugkoopbonus
tot €5500.

De promotie is geldig van 15 april tot 30 juni 2024.

Een indrukwekkend ontwerp.
Slimme functies en bediening.
Een efficiënte werkruimte.

Ben je geïnteresseerd in onze terugkoopactie?

De actie is geldig tot 30 juni 2024, dus laat niets aan het toeval over en trakteer uzelf op een nieuwe tandartsstoel in ruil voor uw oude! Vul vrijblijvend het formulier in en wij nemen contact met u op.

Ik wil...
Wij verwerken uw persoonlijke gegevens om uw aanvraag te verwerken. Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens vindt u in onze Privacybeleid.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.